Liga 4 Bucuresti se pregateste de un nou inceput

Mai sunt doua zile pana la termenul limita de inscriere in Liga 4 si pana acum din sursele noastre nu s-au inscris decat 8 echipe si sunt sanse mari ca Liga 5 sa nu se organizeze in acest sezon, oricum nimic nou sub soare AMFB a mai prelungit si anul trecut termenul de inscriere al echipelor in noul sezon, iar startul poate fi amanat cu 2-3 saptamani.

Pana una alta noua conducere a AMFB-ului dirijata cu atentie de domnul Marian Lumînare au votat in unanimitate regulamentul pentru sezonul 2016-2017 care in mod cert va fi incalcat, una din reguli fiind ca fiecare echipa sa aiba antrenor cu Licenta C – UEFA, pai unde gaseste domnilor antrenor cu licenta echipe precum : Electrica, Fratia,Termo,Electroaparataj si multe altele….

Echipele mai sunt obligate sa aiba o grupa de juniori plus un jucator de minim 19 ani sa se afle pe teren pe toata durata jocului.

Se anunta a fi un sezon celebru cu echipe precum Sportul Studentesc, Progresul Bucuresti , Victoria, Venus sau Rapid Bucuresti,  giulestenii putand avea chiar si 4 echipe  : FC Rapid, AFC Rapid, CFR Rapid sau CS Rapid , insa pana la curenta sunt doar zvonuri  legate de echipa de sub podul Grant.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*