Liga a III-a, Etapa 1. Derbi ilfovean din start

Cel de al treilea eșalon competițional pleacă la drum într-un nou context fotbalistic. Ilfovul va fi reprezentat, la acest nivel, de șase echipe. Prima etapă aduce și un prim derbi local între SC Popești Leordeni și CS Afumați

SC Popești Leordeni-CS Afumați Sâmbătă ora 17.00
Popeștiul pleacă la drum, ca de fiecare dată, cu obiective importante la start de sezon. Dincolo, trupa lui Vasile Neagu încă digeră eșecul din campionatul trecut care a lăsat urme adânci la Afumați.
Pronostic: x2

FC Rapid 2-CS Tunari Vineri ora 17.00
Giuleștenii au decis, pe ultima sută de metri, să acorde credit unei garnituri secunde condusă de Mihai Iosif. Ilfovenii au avut un sezon precedent reușit dar l-au pierdut, în această vară, pe cel mai bun om al echipei, Adăscăliței, revenit la Unirea Slobozia.
Pronostic: x2

Progresul Spartac- FC Voluntari 2 Sâmbătă ora 17.00
Mereu perdanți în ultimii ani, abonați la locurile secunde de fiecare dată, bancarii au schimbat aproape radical garnitura în această vară. Voluntariul a exportat cei mai promițări jucători către prima echipă și o serie de divizionare secunde lăsându-l pe Dinu Todoran cu un efectiv extrem de subțire.
Pronostic: 1

CSA Steaua-CS Balotești Sâmbătă ora 17.00
Prima manșă a duelului dintre cele două echipe s-a încheiat, în Cupa României, cu un succes la scor de tenis pentru trupa lui Daniel Oprița. Nu poate fi altfel nici în campionat unde Chipirliu și compania au un singur gând, promovarea.
Pronostic: 1

Concordia Chiajna2- Metalul Buzău
Partida de la Chiajna pare a fi echilibrată la revenirea satelitului divizionarei B în Liga a III-a în fața unei dintre cele mai experimentate formații din grupă.
Pronostic: X2

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*