Liga a III-a Etapa 1. Restart în zece serii

Cel de al treilea eșalon competițional pleacă la drum într-o nouă ediție de campionat. Ilfovul fotbalistic este reprezentat de patru echipe care vor lupta, toate, cu același obiectiv de calificare în play-off.

Seria a III-a
FC Voluntari 2-Înainte Modelu Sâmbătă ora 18.00
Prima apariție în noul sezon pentru echipa secundă a Voluntariului cu noul antrenor principal Emil Ursu este așteptată cu interes. Obiectivul este unul pretențios, calificarea în play-off, iar primul pas, unul important, este legat obligatoriu de obținerea victoriei.
Pronostic: 1

SC Popești Leordeni-Gloria Albești Sâmbătă ora 18.00
Prima încercare din noul sezon îi găsește bine pe jucătorii de la SC Popești Leordeni. Aceștia au oferit o replică bună Unirii Slobozia, în Cupa României, unde au pierdut în prelungiri. Amintirea campionatului trecut îi obligă pe ilfoveni să înceapă bine noul sezon fotbalistic.
Pronostic: 1

Agricola Borcea-CS Afumați Sâmbătă ora 18.00
Echipa antrenată de Vasile Neagu este considerată, la unison, drept marea favorită a seriei în lupta pentru promovarea în eșalonul secund. Victoria este cuvântul de ordine într-o partidă care nu se anunță a fi deloc ușoară pentru Avram și compania.
Pronostic: x

Seria a IV-a
Rapid 2-CS Tunari Vineri ora 18.00

Revelația Cupei României, după victoria cu Metaloglobus, scor 1-0, trupa antrenată de Ștefan Odoroabă caută să înceapă convingător noua ediție de campionat. Obiectivul este unul legat de calificarea în play-off. Meciul cu Rapid 2 se joacă la Corbeanca.
Pronostic: x2

Real Bradu-Academica 2 Clinceni Sâmbătă ora 18.00
Greu încercată la acest moment este prima echipă a Academicii care ocupă locul ultim în clasamentul la zi din primul eșalon. Cuvântul de ordine, și în noul sezon, la garnitura secundă, este tinerețea și pregătirea tinerilor jucători pentru pasul spre echipa mare.
Pronostic: 1

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*