Liga a III-a Etapa a II-a. Popeştiul s-a scos în fieful lui Hagi

Runda secundă din Liga a III-a a adus rezultate în general scontate pentru echipele ilfovene angrenate în competiţie

Viitorul II Constanţa-SC Popeşti Leordeni 0-3
Victorie confortabilă a echipei antrenate de Valentin Ivan, prima în acest sezon, în faţa garniturii secunde a Viitorului. Viorel Dinu a deschis drumul către victorie, în minutul 38, urmat de Cristian Onţel. Revenit la echipă după experienţa avută la Minaur Baia Mare, atacantul a semnat o dublă, în partea secundă a disputei, care a dus scorul la proporţii categorice pentru popeşteni.

CS Afumaţi-Gloria Albeşti 2-1
Victorie deloc facilă, la limită, 2-1, a experimentatei trupe ilfovene în fata unui adversar fără mari veleităţi. Formaţia antrenată de Vasile Neagu a început convingător noul sezon cu şase puncte acumulate din două partide.

CS Baloteşti-Concordia 2 Chiajna 1-1

Primul punct stagional pentru CS Baloteşti care contează, pe lista marcatorilor, pe Greblea, cel care puncta şi în disputa cu CSA Steaua. Concordia a adunat al doilea punct consecutiv după remiza incipientă cu Metalul Buzău.

FC Voluntari 2-CS Tunari 0-0
Primul punct din acest sezon acumulat de echipa secundă a Voluntariului. Dinu Todoran are mulţi jucători tineri care pot creşte în viitorul apropiat. Dincolo, CS Tunari a obţinut a doua remiză consecutivă şi pregăteşte şi prima victorie în noul sezon.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*