Liga a III-a Etapa a III-a. Afumațiul adună tot

Echipele ilfovene au avut evoluții diferite în etapa cu numărul 3

SC Popești Leordeni- CSM Oltenița 2-2
Gruparea antrenată de Valentin Ivan a părut că a dat totul în meciul cu CSA Steaua din Cupa României. Ilfovenii au risipit două puncte importante după un doar 2-2 cu CSM Oltenița. Mihai Sima și Cristian Onțel au marcat golurile remizei cu formația vizitatoare

Mostiștea Ulmu-CS Afumați 0-1
Revanșă a Afumațiului față de trecuta ediție de campionat în duelul cu Mostiștea Ulmu. Dacă gazdele pertidei nu se regăsesc după ratarea promovării în eșalonul secund, trupa lui Vasile Neagu are un parcurs perfect asigurat, și cu acest prilej, de Mugurel Dedu, căpitanul decisiv al ilfovenilor.

CS Tunari-Metalul Buzău 0-0
După primele remize obținute în deplasare ilfovenii au menținut tradiția și în propriul fief. Trupa lui Ștefan Odoroabă amână, astfel, momentul obținerii unei prime victorii în acest sezon.

Dinamo 2 București-FC Voluntari 2 1-2
Sateliții celor două grupări din primul eșalon au oferit o dispută interesantă sub privirile lui Cosmin Contra. Au câștigat tinerii fotbaliști antrenați de Dinu Todoran , 2-1, prin golurile marcate de Adrian Dorobanțu și Eduard Dumitru.

FC Rapid 2 București- CS Balotești 4-1
Baloteștiul este o formație abonată la eșecuri la scor pe terenuri străine. Partida din Regie le-a adus tinerilor rapidiști un succes concludent, 4-2. Cele două reușite ale Baloteștiului a fost realizate de Elisei Toma (17), Alexandru Burlacu (71).

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*