Liga a III-a Etapa a III-a. Runda confirmărilor

Cel de al treilea eșalon programează la finalul acestei săptămâni meciurile rundei cu numărul 3

SC Popești Leordeni- CSM Oltenița Sâmbătă ora 17.00
Gruparea antrenată de Valentin Ivan a furnizat marea surpriză în turul secund al Cupei României după eliminarea Stelei. Succesul, unul important, le acordă organizatorilor un statut clar de favoriți în jocul cu nou promovata din Oltenița
Pronostic: 1

Mostiștea Ulmu-CS Afumați Sâmbătă ora 17.00
Startul perfect de campionat se cere confirmat de CS Afumați și la Călărași. Mostiștea a debutat ezitant în noul sezon dar are atuurile de a face o partidă de calitate într-un adevărat derbi al seriei care opune două protagoniste ale fostului sezon.
Pronostic: x2

CS Tunari-Metalul Buzău Vineri ora 16.00
După două remize obținute în deplasare ilfovenii revin pe propriul teren pentru primul meci din acest campionat. Cu destule probleme de efectiv, Tunariul are o misiune grea în fața unei formații puternice în serie.
Pronostic: x2

Dinamo 2 București-FC Voluntari 2 Vineri ora 17.00
Meci interesant între sateliții unor grupări din primul eșalon. Dacă dinamoviștii mai așteaptă ceva ajutor din partea lui Cosmin Contra, Dinu Todoran se bazează, exclusiv, doar pe jucători tineri, de viitor.
Pronostic: 1x

FC Rapid 2 București- CS Balotești Sâmbătă ora 17.00
Meci echilibrat în Regie unde a rămas să evolueze garnitura secundă a Rapidului. Baloteștiul încă se caută, la nivelul lotului, motiv pentru Augustin Călin de a privi cu precauție vizita în Regie.
Pronostic: 1

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*