Liga a III-a Etapa a V-a. Maxim pentru Neagu

Liga a III-a oferit din nou partide spectaculoase în cadrul etapei cu numărul V

SC Popeşti Leordeni-Recolta Gheorghe Doja 2-0
Deznodământ logic al partidei de la Popeşti Leordeni unde gazdele au impus ritmul pe întreaga durată a meciului. Cosmin Novac şi experimentatul Viorel Dinu au semnat golurile succesului echipei gazdă.

Agricola Borcea- CS Afumaţi 0-1
Ilfovenii au reluat şirul victoriilor întrerupt în partida din Cupă cu Chiajna. Jocul de la Borcea le-a adus elevilor lui Vasile Neagu o nouă victorie, a cincea consecutivă, garantată de această dată de reuşita singulară semnată de Geană.

Concordia 2 Chiajna-Dinamo 2 Bucureşti 1-1

Duelul sateliţilor s-a încheiat nedecis după un început bun al echipei gazdă care a deschis scorul în minutul 9 prin Ovidiu Marin. Egalarea a venit târziu, cu 20 de minute înaintea finalului disputei, din gheata lui Giani Creţu.

CS Tunari-FCSB 0-2
Ilfovenii nu au reuşit să lege două succese consecutive după victoria precedentă de la Baloteşti. Bogdan Argeş Vintilă a contat, la capotolul marcatori, pe Cristian Dumitru şi Trif

Metalul Buzău-CS Baloteşti 3-0
O nouă înfrângere la scor pentru echipa antrenată de Augustin Călin care nu se regăseşte. Gazdele au dus diferanţa, confortabil, prin dubla lui Pavel şi golul trecut în dreptul lui Badea.

*Partida CSA Steaua-FC Voluntari 2 a fost amânată.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*