Liga a III-a Etapa a V-a. Misiuni dificile pentru formațiile ilfovene

Turul de campionat a ajuns la jumătatea întrecerii în dreptul echipelor angrenate în Liga a III-a.

SC Popești Leordeni-Recolta Gheorghe Doja Sâmbătă ora 15.00
Moment prielnic pentru trupa antrenată de Valentin Ivan să obțină trei puncte scontate. Ialomițenii nu au niciun punct după patru etape și par o victimă sigură la Popești Leordeni.
Pronostic: 1

Agricola Borcea-CS Afumați Sâmbătă ora 15.00
Formația antrenată de Vasile Neagu a ieșit din Cupă, după un meci de bună calitate cu Chiajna, și își îndreaptă toată atenția către campionat unde Avram și compania pot continua parcursul exact din primele 4 etape.
Pronostic: 2

Dinamo 2 București-Concordia 2 Chiajna Vineri ora 15.00
Duelul sateliților celor două formații de primă ligă este deschis oricărui rezultat. Oaspeții sunt abonați la remize în debutul acestui sezon, trei la număr din patru partide susținute.
Pronostic: 1x

CS Tunari- FCSB 2 București Sâmbătă ora 15.00
Ilfovenii au obținut, etapa trecută, primul succes stagional după o victorie la limită, 1-0, obținută la Balotești. Misiunea în fața echipei secunde a FCSB este, însă, una infinit mai grea în condițiile în care bucureștenii pot apela și la o serie de jucători de la prima echipă.
Pronostic: x2

Metalul Buzău-CS Balotești Sâmbătă ora 15.00
Misiunea dificilă a echipei antrenate de Augustin Călin în fața unei formații experimentate a seriei. Baloteștiul are un singur punct acumulat în patru partide și ocupă ultima poziție în clasament.
Pronostic: 1
*CSA Steaua- FC Voluntari 2 nu se dispută

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*