Liga a III-a Etapa a VII-a. Etapă săracă în puncte

Echipele ilfovene au avut parte de o etapă seacă în Liga a III-a în condițiile în care punctele au fugit parcă de respectivele formații.

Mostiștea Ulmu-SC Popești Leordeni 2-0
Echipa patronată de Vasile Târșolea a făcut legea într-un meci echilibrat. Popeștiul a stat bine într-un joc cu două eliminări, câte una de fiecare parte decis, în linii mari, de execuția magistrală a lui Alexandru Mihai din minutul 65. Reușita secundă, Stoian în minutul 90, a parafat un succes important pentru formația antrenată de Octavian Ștef.

CS Balotești-FCSB 2 1-2
Ilfovenii au oferit o replică consistentă fără a reuși, finalmente, să strice calculele hârtiei. Garnitura secundă a bucureștenilor a marcat în prima repriză, prin Laurențiu Ardelean și Cristian Dumitru, în timp ce golul lui Târnăcop, din minutul 65 a adus speranțe minime pentru formația antrenată de Augustin Călin.

CS Tunari-Dinamo 2 București 0-1
Ilfovenii nu au putut gestiona bine situația după victoria importantă realizată runda trecută. Soarta celor trei puncte a fost decisă de Mihaiu, un obișnuit al primei echipe a ”câinilor roșii”, cu golul marcat în minutul 21.

*Partidele Concordia 2 Chiajna –FC Voluntari 2 și CS Afumați-Viitorul 2 Constanța au fost amânate.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*