Liga a III-a Etapa a XIV-a. Penultima strigare

Cel de al treilea eșalon competițional oferă astăzi partidele cuprinse în programul penultimei runde a primei părți a campionatului

CS Tunari-Dacia Unirea Brăila Vineri ora 14.00
Tunariul adună victorii și puncte ajungând, scontat, lângă podium. Partida de astăzi contra unei echipe aflată departe de pretenții, Dacia Unirea Brăila, poate completa, pe final de sezon, setea de podium a grupării antrenate de Ștefan Odoroabă și Alin Ilin.
Pronostic: 1

Recolta Gheorghe Doja-CS Afumați Vineri ora 14.00
Principalul inamic al echipei antrenate de Vasile Neagu este suprafața de joc a terenului care găzduiește partida. Ilfovenii vor trei puncte importante care să îi țină pe Mugurel Dedu și colegii de echipă în spatele liderului Unirea Slobozia înaintea ultimei runde dina cest tur de campionat.
Pronostic: 2

Înainte Modelu-SC Popești Leordeni Vineri ora 14.00
Formația antrenată de Sorin Colceag încearcă să cosmetizeze o poziție în clasament care nu mulțumește conducerea clubului. Șansele de a prinde un loc 5 la capătul primei jumătăți a întrecerii se leagă, în primul rând, de obținerea unui succes în disputa de astăzi după amiază.
Pronostic: 1x

Flacăra Moreni-CS Balotești Vineri ora 14.00
Gazdele se află de câteva etape în cădere liberă și vor încerca să câștiga pentru o despărțire frumoasă de suporteri. Baloteștiul se află pe loc retrogradabil anunțându-se o iarnă grea pentru Augustin Călin și jucătorii acestuia.
Pronostic: 1

FC Voluntari 2-Universitatea Craiova 2 Vineri ora 14.00
Duelul sateliților la Voluntari între două echipe cu obiective diferite. Oltenii se gândesc, clar, la promovarea în eșalonul secund, în timp ce trupa gazdă, pregătită de Cosmin Bărcăuan, are acută nevoie de puncte într-o poziție ingrată în clasamentul la zi.
Pronostic: x2

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*