Liga a III-a Etapa a XV-a. Lucruri confirmate în C3 și C4

Etapa cu numărul 15 din Liga a III-a a adus confirmările de care era nevoie în seriile ilfovene

CS Afumați-Recolta Gheorghe Doja 1-1
Prima clasată se descurcă mai greu în meciurile de acasă unde a realizat o nouă surpriză. Au profitat, de această dată, jucătorii de la Gheorghe Doja care au plecat cu un punct nescontat din fieful liderului. Ștefan Stângă a marcat pentru gazde, în actul secund, pentru ca Scurtu să restabilească egalitatea cu patru minute înaintea finalului jocului.

Gloria Albești- SC Popești Leordeni 1-1
Ilfovenii au obținut un punct important în economia clasamentului. Constănțenii au marcat primii, prin Pâslaru (18), punctul egalizator aparținându-i lui Leo Boiangiu la capătul primei jumătăți de oră a jocului.

CS Balotești- FC Voluntari 2 0-1
Victorie la limită pentru oaspeți care au mizat și pe câțiva jucători de la prima echipă. Alexandru Munteanu a marcat, în minutul 36, golul care avea să aducă trei puncte importante petnru formația vizitatoare.

Concordia 2 Chiajna-Steaua 0-5
Meci fără istoric adjudecat, clar, de puternica trupă stelistă. Alexandru Zaharia, Remus Chipirliu (2), Florin Răsdan și Emilian Pacionel au pus și pe tabela de marcaj diferența evidentă dintre cele două formații.

CS Tunari-Progresul Spartac 0-1
Meci pentru podium încheiat cu victoria la limită a tinerei garnituri progresiste. Singurul gol al partidei a fost marcat de Ohaci în minutul 56.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*