Liga a VI-a. ”Promoţie” Timiş

După ce ediția Campionatului Municipal Lugoj s-a încheiat duminica trecută cu succesul celor de la Timişul Jabăr, astăzi i s-a alăturat pe lista campioanelor de la nivelul eșalonului șase timișean şi Timişul Uliuc, din Seria a II-a de ”Promoție”.

Dar să vă aducem mai întâi la cunoştinţă sancţiunile dictate de Comisia de Disciplină a AJF Timiș la mijlocul acestei săptămâni în cazul acestui nivel valoric. Astfel, jocul din Seria a II-a de ”Promoție” dintre AS Denta și Viitorul Vucova, din cadrul etapei a 20-a, încheiat cu 1-2 pentru oaspeţi, la care gazdele au contestat un jucător pentru substituire, s-a omologat cu 3-0 pentru cei din Denta, echipa din Vucova fiind depunctată cu 6 puncte şi alegându-se cu o amendă de 300 de lei. Au fost suspendaţi următorii jucători: Nicolae Chiriţă (Progresul Iecea Mare) pe trei etape şi 100 de lei amendă, Cosmin Dugarici (Stamora Germană) pe două etape şi 100 de lei, iar o etapă vor sta pe tuşă Cristian Condreţ (Steaua Roşie Bulgăruş) şi Nicuşor Giurgiu (Spartak Gottlob).

Seria I 

Lider în continuare este clubul din Sînandrei, prin succesul la zero repurtat în deplasare la Voința Biled II, dar să notăm că s-au jucat numai 14 minute, gazdele rămânând în 6 jucători şi meciul fiind întrerupt de arbitru la scorul de 0-3 pentru lider. Pe locul secund a rămas în continuare Avântul Bobda, chiar dacă a încheiat la egalitate pe teren propriu, 1-1 cu AS Gelu. Un alt rezultat de egalitate s-a consemnat la Pesac între Şoimii din localitate şi cei din Iecea Mare. Scorul etapei l-a înregistrat formația Satchinez, 6-1 acasă în dauna celor de la Steaua Roşie Bulgăruş.

Seria a II-a

În această serie a fost ultima etapă de campionat şi Timişul Uliuc (foto – pagina I) a promovat în liga a V-a, chiar dacă nu a jucat în această rundă, întrucât echipa din Jamu Mare nu s-a prezentat la meci şi probabil va pierde la ”masa verde” iar rezultatul se va omologa cu 3-0 pentru gazde.

În fine, în seria ”Municipalului” lugojean s-au jucat cele două meciuri amânate din etapele încheierii sezonului, și anume Ohaba Forgaci – Micro 2 Lugoj 4-3 şi Margina – Pădureni 5-2.

Rezultatele și ierarhiile din eșalonul șase, pe coloana datelor tehnice.

The post Liga a VI-a. ”Promoţie” Timiş appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*