Liga Campionilor se reia cu Ovidiu Hațegan la centru: Arădeanul arbitrează în capitala Spaniei!

Ediția 2021-2022 a Ligii Campionilor debutează în această săptămână, iar Ovidiu Hațegan a primit prima sa delegare. Arădeanul de 41 de ani va conduce meciul dintre Atletico Madrid şi FC Porto, programat miercuri, pe Estadio Metropolitano din Madrid, de la ora 22:00. Disputa face parte din Grupa B, acolo unde mai evoluează titratele Liverpool și AC Milan, care se duelează pe „Anfield” tot miercuri seara.

E al 35-lea meci pe care Hațegan îl arbitrează în cea mai prestigioasă competiție inter-cluburi. La partida din capitala Spaniei, arbitri asistenţi ai arădeanului vor fi Radu Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe, iar al patrulea oficial a fost desemnat Radu Petrescu.

Pentru Haţegan este al treilea meci pe care îl conduce în acest sezon al cupelor europene, după partida Steaua Roşie Belgrad – Sheriff Tiraspol (1-1), din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, şi jocul Celtic Glasgow – AZ Alkmaar (2-0), în prima manşă a play-off-ului Europa League.

0
0

Articolul Liga Campionilor se reia cu Ovidiu Hațegan la centru: Arădeanul arbitrează în capitala Spaniei! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*