Liga Elitelor: Liderul UTA U17 – încurcat de Știința U Craiova, concurs arădean de goluri la U19

Echipele de juniori U19 și U17 ale UTA-ei s-au deplasat astăzi în Cetatea Băniei, pentru duelul cu Știința U Craiova.

Juniorii mari și-au surclasat adversarii, pe care îi conduceau cu 5-0 la pauză. Mercioiu (foto) și Negoescu au semnat câte o „dublă”, iar Onișor și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. Forma bună a băieților lui Costel Bogoșel și Mihai Petcuț a continuat și în actul secund, aceiași Mercioiu și Negoescu au mai înscris fiecare câte un gol, apoi Cleuță a închis tabela la 8-0 pentru UTA. Au jucat: Țirian – Cleuță, Popa (Andrieș), Bortiș, Cira (Domide), Dănilă, Onișor (Monea), Borcea, Rotea, Mercioiu, Negoescu.

În confruntarea de la U 17 a fost egalitate, 2-2 (după 1-0 pentru UTA la finele primului act). Boiț și Pașcalău au semnat golurile trupei conduse de Dinu Donca, Adi Ungur și Ștefan Boroș. UTA: Blaga – Varga, Pele, Roșu, Codrea, Boiț (Mare), Bulza, Șerengău, Pop, Nagy (Lingurar), Pașcalău. Arădenii erau primii înainte de această etapă, însă probabil vor aluneca în clasament.

Runda viitoare e programată pe 8 mai, UTA primește vizita celor de la Gaz Metan Mediaș. „Puștii” lui Oneț și Tisza de la U16 ar fi avut deplasare la Turda, la Under 16, dar trupa din județul Cluj nu a mai început campionatul.

0
0

Articolul Liga Elitelor: Liderul UTA U17 – încurcat de Știința U Craiova, concurs arădean de goluri la U19 apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*