Liliana Dragomir a urcat pe podium în prima etapă a „naționalelor” de alergare montană pe distanță scurtă

Orașul Câmpulung Moldovenesc a găzduit, duminică, prima etapă a Campionatului Național de alergare montană pe distanță scurtă, pentru seniori și juniori 1 (U20). Concursul a fost criteriu de selecție pentru Campionatul Balcanic, găzduit tot de Câmpulung Moldovenesc pe 15 mai 2021, iar la start s-au prezentat sportivi de la 24 de cluburi din țară.

Printre aceștia s-a aflat și Liliana Dragomir, atleta clubului CS Universitatea Arad, care s-a clasat a doua în competiția de senioare, cu timpul de 46:28.96. Pe primul loc a urcat Mădălina Florea (46:26.46, CSM Sighișoara), legitimată și ea la Arad până în urmă cu 3 ani, iar pe locul 3, Ingrid Mutter (46:46.34, CSM Cluj Napoca).

Nu mai departe de acum două săptămâni, Dragomir a mai obținut un rezultat bun pentru CS Universitatea, ieșind a doua în proba națională de 10 mii de metri, desfășurată la Timișoara.

0
0

Articolul Liliana Dragomir a urcat pe podium în prima etapă a „naționalelor” de alergare montană pe distanță scurtă apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*