Lipova atacă podiumul până la pauza de iarnă, însă: „Atenție la Poli, o echipă rănită poate fi extrem de periculoasă!”

Încet dar sigur, Șoimii Lipova a ajuns într-o zonă de clasament pe măsura pretențiilor sale. Sigur, a contat și faptul că echipele din fața sa nu au avut constanță în rezultate și, cu 19 puncte, trupa lui Flavius Sabău e a 5-a acum, cu șanse bune de a ierna pe podium.

Pentru asta, însă, nu mai e loc de pași greșiți, mai ales că, mâine, pe arena din Podgorie sosește frageda formație a lui ACS Poli.  Dar, președintele „șoimilor” avertizează: „Întâlnim o echipă în reconstrucție, cu mulți tineri proveniți din pepiniera proprie, care promit mult. Joacă din ce în mai bine și au făcut o victimă celebră, pe Flacăra Horezu. Așa că nu îi tratăm de sus, îi luăm în serios și ne luăm măsuri de siguranță pentru că o echipă în foame de puncte, rănită, poate fi extrem de periculoasă. Nu ne permitem pași greșiți, vrem să rămânem acolo sus în preajma podiumului. Din păcate, pe lângă Gherasim care este operat, nu mai contăm pe acest final de tur pe Dobrean, cu o fisură la peroneu și Mădălin Popa, cu probleme la mușchii, spune Radu Pop.

Acum două săptămâni, la precedenta vizită în județul nostru, „alb-violeții” au clacat la Sebiș, 1-5, dar, probabil, se vor alege cu toate punctele, căci, la un moment dat, gazdele nu au avut pe teren cel puțin doi fotbaliști U19, așa cum cere regulamentul.

Formații probabile:

Lipova: Iliescu – Nagy, Dolga, Bercu, Filimon – Vlad, Prună, Lazea,  D. Rusu – Sulea, Istrate.

ACS Poli: Mosoarcă – Dincă, Oprea, Podină, Sporin – Ochea, Chiriac, Dorobanțu, Românu – Velcotă  – Daminescu.

0
0

Articolul Lipova atacă podiumul până la pauza de iarnă, însă: „Atenție la Poli, o echipă rănită poate fi extrem de periculoasă!” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*