Lipova nu poate avea milă de „bulgari” dacă vrea să depășească pasa proastă! Bozian: „Trebuie să marcăm cât mai repede un gol”

Chiar dacă a mai avut starturi de sezon dificile în Liga 3-a, Șoimii Lipova nu s-a găsit în postura de a nu fi câștigat niciun meci în primele trei runde și să nu marcheze niciun gol. Trupa lui Flavius Sabău rămâne cu cele patru reușite din Cupă, însă ultima dintre ele, cea din meciul cu ASU Poli, nu i-a putut împiedica pe timișoreni să meargă mai departe.

Așadar, „șoimii” sunt cumva cu spatele la zid înainte de runda cu numărul 4 din C8, ce-i găsește din nou în postura de gazde pentru al treilea meci consecutiv. După 1-2 cu Poli și 0-1 cu Crișul, „alb-albaștrii” nu mai au voie să greșească și în fața celor de la Pobeda Star Bișnov. Nou promovata din județul Timiș a pierdut ambele meciuri ale sezonului (0-1 la Ghiroda și 0-2 acasă, cu Cermeiul), pe când partida cu ACS Poli nu s-a mai disputat.

Așadar, dacă nici vineri, de la ora 17, pe terenul „Banatul” din Sânnicolau Mic nu e o pâine bună de mâncat, atunci lucrurile s-ar putea complica și mai mult la Lipova. „Avem o presiune pusă de noi înșine pe noi, ne apasă ratările, dar antrenorii și conducerea ne susțin și au încredere că ne vom reveni rapid. Ne antrenăm bine, lucrăm faze de finalizare care apar și în joc. Am avut ocazii cu posesie, nu întâmplătoare și sunt convins că vom începe să câștigăm. Într-adevăr, meciul cu Crișul a fost cel mai slab făcut de noi, dar a contat faptul că am jucat și cu Poli în acea săptămână și am fost puțin obosiți. I-am văzut sâmbătă cu Cermeiul pe cei de la Pobeda, îi  și cunosc pe câțiva dintre jucătorii lor. Am fost coleg cu Billia și Miculescu, fotbaști foarte buni pe faza defensivă, dar și la fazele fixe. Probabil vor juca pe cotraatac, ne vor lăsa să atacăm și trebuie să marcăm cât mai repede un gol. Apoi, eu zic că lucrurile vor merge mult mai bine pentru noi”, spune Bogdan Bozian, experimentatul „decar” sosit în această vară la Șoimii de la Progresul Pecica.

La confruntarea de peste două zile cu „bulgarii” fraților Budur, Lipova nu va putea conta pe Prună, Gherasim și Filimon.

Formații probabile:

Lipova: Buta – T. Bodri Polgar, A. Popa, Aldan – Salhi, Simion, Suslak – Ban, Trabalka, Bozian.

Pobeda: Toroc – C. Lungu, E. Miculescu, Bilia, Bîrloveanu – Briciu, T. Budur, D. Vasilcin, S. Budur – Bîrza, Vincu.

FOTO: Costel Șerban

0
0

Articolul Lipova nu poate avea milă de „bulgari” dacă vrea să depășească pasa proastă! Bozian: „Trebuie să marcăm cât mai repede un gol” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*