Lipova rămâne pe locul 2 după derby, dar Sabău e convins: „Vom termina în fața celor de la Crișul, au meciuri mai grele. Mulțumit de jocul de azi” +FOTO

Șoimii Lipova s-a oprit la patru victorii consecutive și pentru a doua oară în acest retur pierde puncte acasă. Nu pe toate, cum s-a întâmplat cu Periamul în urmă cu o lună de zile, ci două în derby-ul seriei a 8-a a Ligii a 3-a cu Crișul Chișineu Criș.

Oaspeții au avut 1-0 la pauză, după reușita lui Susan, dar lipovanul Trabalka a fost singurul marcator al mitanului secund. „A fost un joc cu miză mare, ambele echipe au încercat să arate că una e mai bună decât cealaltă. Îmi pare rău că am ratat mult, am avut situații mari și puteam întoarce meciul. Am stat mai bine ca posesie, mult mai bine cred, la ocazii la fel. Pentru mine, ca antrenor, contează jocul și sunt mulțumit. Am reușit să finalizăm, am dat și o bară, eu cred că am arătat bine ca și joc”, a menționat Flavius Sabău la finele duelului cu Crișul.

Antrenorul Lipovei l-a recuperat pe golgheterul de acum trei sezoane, dar a pierdut un alt component important al echipei sale. „Mă bucur pentru Trabalka, a dat gol, chiar unul foarte important, dar îmi pare rău de Prună. Victor are probleme cu ligamentele încrucișate după meciul din etapa trecută, rămâne de văzut dacă-l putem recupera măcar până la baraje”, a mai afirnat tânărul antrenor al „șoimilor”.

Chiar ultimele clasate, Becicherecu Mic (afară) și Ezeriș (acasă) sunt ultimele partenere de întrecere ale lipovanilor înainte de baraj. „Eu cred că cei de Crișul mai au două meciuri mai grele decât noi și că noi vom putea termina în fața lor, la diferență de puncte și nu golaveraj”, a concluzionat Sabău.

Galerie foto de la partida Șoimii Lipova cu Crișul Chișineu-Criș 1-1

 

 

0
0

Articolul Lipova rămâne pe locul 2 după derby, dar Sabău e convins: „Vom termina în fața celor de la Crișul, au meciuri mai grele. Mulțumit de jocul de azi” +FOTO apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*