Lipsa ID-urilor vizate de FRF, sesizată de managerul Crișului, a golit banca Progresului: „Nu credeam că există dușmănie” v.s. „Trist pentru cultura arbitrilor…”

Derby arădean, primul al stagiunii în Liga 3-a, cu de toate la Pecica. Goluri, un penalty, o eliminare, dar și o contestație a lui Daniel Cherecheși, managerul Crișului, la adresa „oficialilor” Progresului, care – într-adevăr – nu aveau în regulă ID-urile vizate de FRF. Prin urmare, în cele din urmă, arbitrii nu a lăsat pe nimeni să ia loc pe banca echipei gazdă în afara jucătorilor de rezervă. Prin urmare, antrenorii Stupar, Grad, Țapoș, dar și Cristi Pilan și Natanael Pană s-au dispersat prin tribune.

Gazdele și-au exprimat dezamăgirea prin vocea directorului sportiv al clubului. Nu credeam că în anul 2019 există atâta dușmănie între echipele arădene, sau mai bine între unele dintre ele. Ca nou promovată, am auzit și noi zvonuri că formațiile de Liga 3-a din Arad se s-au tot împuns între ele, dar nu ne gândeam că o s-o pățim și noi încă din prima etapă. Dar, într-adevăr, există ură din partea unora”, a menționat Cristian Pilan.

De cealaltă parte, punctul de vedere al lui Dani Cherecheși este ferm: „Când îți asumi participarea în Liga 3-a, iți asumi și respectarea regulamentului FRF. Faptul ca brigada de arbitri nu și-a asumat regulamentul și a trebuit să intervin eu, e trist pentru cultura lor fotbalistică. A arbitrilor, bineînțeles. Îi respect finanțatori de la Pecica, îmi cer scuze pentru situația creată. Principala mea problemă e că, de exemplu, Mateucă și Codrea cred ca la Chișineu Criș e boemie totala și nu au niciun fel de responsabilitate pentru banii pe care îi câștigă de la clubul nostru”, a punctat managerul grupării de pe Crișul Alb.

Primul derby arădean al stagiunii de Liga 3-a s-a terminat nedecis, 1-1, după ce gazdele au jucat cu un om mai puțin timp de 65 de minute, iar indicațiile primite de pe margine au venit de la nivelul tribunelor.

 

0
0

Articolul Lipsa ID-urilor vizate de FRF, sesizată de managerul Crișului, a golit banca Progresului: „Nu credeam că există dușmănie” v.s. „Trist pentru cultura arbitrilor…” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*