Lituanienii Baravykas și Vorobjovas ridică la patru numărul utiștilor convocați la echipele naționale

În această seară și noul selecționer al Lituaniei, Valdas Ivanauskas, a defintivat lotul pe care se va baza la meciurile cu Irlanda de Nord, Bulgaria și Italia, din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar. Printre convocați se află și cei doi fotbaliști ai UTA-ei, fundașul Rolandas Baravykas și mijlocașul Modestas Vorobjovas.

Niciunul dintre cei doi fotbaliști nu au avut debutul de sezon așteptat. Baravykas a debutat în Liga 1 de abia în etapa a 5-a, cu ocazia disputei cu CS U Craiova, în timp ce Vorobjovas nu a prins niciun tricou de titulat în acest campionat, ci doar minute pe finalurile de meciuri. Mode plătește tribut și faptului că a fost accidentat în perioada estivală și a ratat prima parte a întâlnirii, perioadă în care albanezul Batha și argentinianul Passaglia i-au câștigat încrederea lui Laszlo Balint. Mijlocașul central a avut ghinion și în primăvară, când nu a putut onora convocarea în culorile naționalei fiindcă se infectase cu COVID.

Revenind la Baravykas, „Bătrâna Doamnă” a pus la păstrare 6 puncte cu el în banda stângă a defensivei, fără să încaseze vreun gol. Așadar, UTA dă nu mai puțin de patru fotbaliști la loturile naționale după disputa de lunea viitoare, cu Mediașul, ceilalți doi fiind David Miculescu (România Under 21) și Marko Vukcevic (Muntenegru).

1
0

Articolul Lituanienii Baravykas și Vorobjovas ridică la patru numărul utiștilor convocați la echipele naționale apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*