LIVE | Aflăm împreună tricolorii convocați pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo!

Selecționata olimpică a României se reunește pe 30 iunie la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, acolo unde se va pregăti în regim închis până la plecarea în Japonia, programată pe 15 iulie.

Începând cu ora 15:00, aflăm împreună tricolorii pe care selecționerul Mirel Rădoi îi are la dispoziție pentru Jocurile Olimpice, competiție la care România revine după o pauză de 57 de ani!

Din 20 în 20 de minute, pe pagina de Facebook Echipa Națională a României, artiști și jurnaliști anunță, pe rând, tricolorii!

LOTUL ROMÂNIEI LA JOCURILE OLIMPICE

Portari: ?

Fundași: ?

Mijlocași: Andrei Ciobanu (Farul Constanța), ?

Atacanți: ?

Stabilirea lotului a fost o provocare! Jocurile Olimpice nefiind programate în perioadă FIFA, cluburile au avut dreptul de a răspunde negativ la convocările jucătorilor. Astfel, din cei 62 de jucători anunțați inițial în lotul extins, România nu ar fi putut avea la dispoziție un lot complet la această competiție.

În urma unui demers al FRF, la care s-au aliniat și alte federații naționale de pe toate continentele, FIFA a permis înlocuirea unor anumiți jucători din lotul anunțat inițial. Cu toate acestea, confirmările din partea cluburilor au ajuns greu, motiv pentru care anunțarea lotului are loc astăzi, 29 iunie.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*