Live-text Liga 1, etapa a II-a: UTA – FC Voluntari 0-0

De la ora 21, Bătrâna Doamnă a fotbalului românesc joacă în cadrul etapei a doua a Ligii 1 la fotbal, cu FC Voluntari. E meciul cu ocazia căruia UTA se întoarce acasă, pe noua arenă „Francisc Neuman”, a cărei construcție a durat mai bine de 6 ani de zile.

Formații oficiale:

UTA: Moldovan – Bustea, Benga, Ilie, Rumpoulakou – Albu, Roșu – Tescan, Ioniță, Buhăcianu – Morar. Pe bancă: Iacob – Da Silva, Melinte, Ivan, Pleașcă, Hora, Rus, D. Rusu, Vulturar. Antrenor: Laszlo Balint

Voluntari: Rîmniceanu – Costin, Balaur, Armaş, Vlad – Căpăţînă, Miranda, Gheorghe – Eric, Al. I. Stoica, Grădinaru. Pe bancă: Kocic – Chilili, Ozkara, Al. Ilie, Buliga, Mailat, M. Cotolan, Voinescu. Antrenor: Mihai Teja

ucian Rusandu la meciul inaugurării noului stadion din Arad. „Centralul” din Sfântu Gheorghe va fi ajutat la cele două linii de concitadinul său, Imre-Laszlo Bucsi și vâlceanul Florin Păunescu. Rezervă de arbitru de craioveanul George Găman, iar observatorul „fluierașilor” – Laszlo Sajtos, din Sibiu.

UTA – FC Voluntari, din cadrul etapei a doua a Ligii 1 la fotbal se dispută în această seară, de la ora 21 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look TV.

Galeria UTA-ei s-a adunat în afara stadionului, pe strada Francisc Neuman și scandează pentru favoriții lor.

Min. 1: După un minutul de reculegere în memoria victimelor COVID-19, a venit și primul fluier de arbitru pe noua arenă Francics Neuman. UTA se află în față cu FC Voluntari, fără a avea fanii de partea lor în contextul pandemiei de coronavirus. Gazdele joacă în alb-roșu, ilfovenii în alb-negru. Brazilianul Eric e primul fotbalist care atinge mingea pe noul stadion al Aradului, pentru oaspeți

Min. 3: Eric bate înalt o lovitură liberă din lateral stânga, Balaur reia slab cu capul, alături

Min. 6: Buhăcianu a avut două incursiuni pe stânga, a centrat în mijlocul careului, dar fără adresă

Suporterii arădeni au aprins torțe într-un colț al stadionului pentru a-și face simțită prezența și vizual, nu doar auditiv. Fanii scandează împotriva fostului primar, Gheorghe Falcă, cel sub mandatul căruia s-au pierdut 6 ani până la finalizarea arenei pe care se dispută acest meci.

Min. 9: Moldovan a primit o pasă în spate, a alunecat puțin, dar s-a repliat la timp și a respins balonul cu un ultim efort din fața unui adversar venit la intercepție.

1
0

Articolul Live-text Liga 1, etapa a II-a: UTA – FC Voluntari 0-0 apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*