Live-text Liga I, prima etapă, ora 15,30: Viitorul – UTA, formații oficiale

E ziua și ora revenirii UTA-ei în Liga 1. La ora 15,30, pe arena din Ovidiu, „roș-albii” înfruntă cel mai câștigător proiect al ultimului deceniu în fotbalul românesc. Și nu vorbim  neapărat de titluri, deși au venit și acelea: un campioanat, o Cupă și o Supercupă a României la nivel de seniori și nenumărate trofee naționale luate la nivel de copii și juniori, ci de viziunea „Regelui” Hagi pentru fotbalul profesionist. Și dincolo, în tabăra „Bătrânei Doamne”, avem un tehnician care face din face din muncă și pasiune principalul atuu cu care echipa sa se prezintă la startul Ligii 1 după 12 ani de absență.

Formații probabile:

Viitorul: Cojocaru – Boboc, Mladen, Ghiţă, De Nooijer – Matei, Artean, Bodişteanu – G. Iancu, L. Munteanu, Măţan. Pe bancă: Căbuz – Căpușă, Georgescu, Dulca, Casap, Fernandez, G. Ganea, Ciobanu, Chițu.

UTA: Moldovan – Tomozei, Benga, Ilie, Bustea – Albu, Roșu – Tescan, Ioniță, Buhăcianu – Hora. Pe bancă: Iacob, Erico, Melinte, Roumpoulakou, Morar, Rus, Rusu, Vulturar, Ursu

Arbitri: Marcel Bîrsan – Bogdan Gheorghe (ambii din București), Ferencz Tumyogi (Zalău). Rezervă: Adrian Cojocaru (Galați).

Observator FRF: Alexandru Deaconu (București)

0
0

Articolul Live-text Liga I, prima etapă, ora 15,30: Viitorul – UTA, formații oficiale apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*