Live-text ora 17,30 returul barajului de promovare în Liga 3-a: Frontiera Curtici – Hermannstadt II 0-0

Începând cu ora 17,30 vă vom relata în format Livetext principalele aspecte de la returul barajului de menținere/ promovare în Liga a treia în care joacă o echipă din județul Arad. Duelul se reia de la scorul de 2-1 pentru Frontiera Curtici, obținut pe terenul celor de la Hermannstadt II.

Partida va fi transmisă în direct și de colegii de la TV Arad, începând cu ora 17.30.

Formații probabile:

Curtici: Mucha – Morar, Calvin, Gligor, Vereș – Gurban, Coșa – Huțanu, Avrămuțiu, Buzgău, – Al. Mihai. Rezerve: Trifoi – Hanc, Petcuț, Abrudan, Brândușe, varga. Antrenor: Radu Anca.

Hermannstadt II: Comăniciu – Iaru, Stoian, Hanzu, Buzan  – Niță, Lascu, Șter – Popescu, Aralica, Oroian. Rezerve: Agârbiceanu – Hulpușiu, Tineiu, Standima, Sulea, Mustea. Antrenor: Dorin Zotinca.

Arbitri: Marius Omuţ (Satu Mare) – Cojocaru Andrei Pavel (Braşov), Zsolt Kopriva (Carei)

Observatori FRF: Ștefan Galovits (Oradea), Dorin Micșa (Timişoara).

Min.1 A început partida, gazdele joacă în albastru cu alb iar oaspeții în roșu. Față de meciul tur a apărut ca titular Ante Aralica, un mijlocaș ofensiv croat venit în iarnă la prima echipă din Liga întâi. Joacă și cei doi foști utiști, Popescu și Oroian.

Min.10 Oaspeții domină steril începutul de repriză.

Min.13 Șut Lascu și respinge Mucha.

0
0

Articolul Live-text ora 17,30 returul barajului de promovare în Liga 3-a: Frontiera Curtici – Hermannstadt II 0-0 apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*