LIVE VIDEO | Încep ”optimile” din eCUPA ROMÂNIEI: Clinceni – Dinamo, ora 16:30

Astăzi debutează eCupa României, competiție organizată de Federația Română de Fotbal în FIFA 20. Meciurile vor fi transmise în direct pe Facebook Cupa României și pe YouTube FRF TV, iar două partide din optimi pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.

Azi începe duelul inedit al jucătorilor tăi favoriți pentru trofeul eCupa României! Avem trei partide din optimi programate astăzi, și trei mâine, așadar spectacolul te așteaptă cu fotbaliștii din realitate duelându-se în mediul virtual! Universitatea Craiova și Viitorul Constanța, ultimele două câștigătoare ale Cupei României, sunt calificate direct în ”sferturi”.

Partidele se dispută în sistem cel mai bun din trei meciuri, pe platforma PS4, iar toate echipele vor avea aceeași valoare a jucătorilor în joc, rating mediu de 85. Finala eCupei României este programată pe 6 mai.

ACADEMICA CLINCENI – DINAMO (16:30)

Mijlocașul Robert Ion va duce greul la “gazde”, urmând să îi întâlnească, pe rând, pe Ioan Filip și Andreas Mihaiu. În caz de egalitate după aceste dueluri, se stabilește, în toate partidele, un reprezentant pentru meciul care decide câștigătoare.

Ion are un debut dificil, cu unul dintre cei mai experimentați fotbaliști din competiție, Filip mărturisind pentru frf.ro că are 22 de ani de experiență în FIFA 20.

Pe 3 martie a avut loc întâlnirea pe teren, în Cupa României, între cele două echipe, câștigată de dinamoviști cu 1-0! Așadar, Clinceni caută revanșa în mediul virtual! În acea partidă au jucat toți cei trei jucători desemnați de echipe și pentru eCupa României.

Programul optimilor de finală

Luni, 27 aprilie
Academica Clinceni – Dinamo, ora 16:30
Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari, ora 18:00
FCSB – Sepsi OSK Sf. Gheorghe, ora 19:30 – live tv pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport

Marți, 28 aprilie
FC Botoșani – Politehnica Iași, ora 16:30
Hermannstadt – Chindia Târgoviște, ora 18:00
Astra – CFR Cluj, ora 19:30 – live tv pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport

CUMPĂRĂ ABONAMENT ȘI LUPTĂ CU CORONAVIRUSUL!

Fiecare suporter contribuie prin eCupa României la susținerea luptei împotriva coronavirusului!

  • Abonamentele în tribuna virtuală pot fi achiziționate pe bilete.frf.ro și bilete.ro.
  • Prețul unui abonament este 10 lei și poți cumpăra oricâte abonamente!

Întreaga sumă încasată va fi redirecționată către UNICEF, care va achiziționa echipamente de protecție (măști, mănuși, ochelari), termometre cu infraroșu și alte echipamente speciale necesare în pandemie asistenților medicali comunitari, asistenților și lucrătorilor sociali care merg pe teren pentru a asigura copiilor vulnerabili și familiilor acestora servicii de sănătate și protecție socială.

Acum, mai mult ca oricând, cei mai vulnerabili dintre copii au nevoie de ajutor. Acum, mai mult ca oricând, copiii vulnerabili și familiile lor trebuie să aibă acces crescut la servicii medicale și de asistență socială, ca să rămână sănătoși. Un profesionist echipat și protejat este sprijin real pentru mulți copii, părinți și bunici. Profesioniștii din prima linie vin în sprijinul celor mai vulnerabili copii și a familiilor lor.

CITEȘTE ȘI:

Dinamovistul Filip joacă FIFA de 22 de ani și vrea să câștige trofeul: “Voi fi titular în optimi!”

Darius Olaru, reprezentantul FCSB: “Mă antrenez 3 ore pe zi la FIFA în perioada asta!”

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*