FOTO/LIVE VIDEO: Regal al tenisului de masă la Alba Iulia. “Cupa Unirea 99” a început la ora 09:00, cu aproape 200 de participanţi la start

Ziua de sâmbătă, 9 decembrie, va fi “confiscată” de tenisul de masă la Alba Iulia.

În oraşul “Marii Unirii” se va disputa turneul “Cupa Unirea 99”, o competiţie care, speră organizatorii, să devină o tradiţie.Ea face parte din manifestările cultural-sportive dedicate Zilei Naţionale a României şi a 99 de ani de la Marea Unire, zecile de meciuri urmând să se dispute la Colegiul Naţional “Horea, Cloşca şi Crişan” (HCC).

Vor fi puse la dispoziţie două săli, cu câte 16 şi 14 mese, şi se vor desfăşura meciuri la patru categorii, Elite, Open, Avansaţi şi Începători. Aproape 200 de sportivi au confirmat prezenţa, aceştia urmând să vină atât din Transilvania şi Banat, cât şi din alte judeţe ale ţării. Competiţia va debuta la ora 09:00, primii patru clasaţi la fiecare categorie urmând să fie recompensaţi cu medalii, cupe şi diplome, iar de la ora 13:00 toţi participanţii vor lua parte şi la o masă festivă oferită de Primăria Alba Iulia.

“Cupa Unirea 99” este transmisă mai jos în format LIVE VIDEO, acolo unde puteţi vedea şi o galerie foto de la evenimentul de astăzi, iar detalii în legătură cu numele sportivilor participanţi pot fi văzute AICI. 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*