LIVE VIDEO | România – Țările de Jos, ora 12:00, sferturi de finală eEURO 2020

Naționala de e-fotbal a României s-a calificat sâmbătă în faza sferturilor de finală la eEURO 2020, turneu final desfășurat online în PES 2020. Jocurile sunt LIVE pe Facebook Echipa națională și YouTube FRF TV.

În prima zi de competiție, dedicată grupelor, jucătorii noști, Adrian Urmă și Cristian Radu, au pierdut în fața Spaniei (2-2, 3-4) și s-au văzut obligați să învingă în următoarele două jocuri.

Au câștigat clar în fața Bosniei-Herțegovina (3-1, 5-1) și au obținut dreptul de a juca în fața Germaniei cu calificarea pe masă. Cristian Radu și-a câștigat disputa cu 2-1, însă nemții au revenit în partida a doua, în care Mike Linden l-a depășit cu același scor pe Adrian Urmă. A urmat decisivul dintre cei doi. Tricolorul a marcat golul de aur la chiar prima fază a jocului și a obținut calificarea în ”sferturi”.

În următoarea rundă, programată duminică, de la ora 12:00, România va juca împotriva Țărilor de Jos. Batavii s-au calificat după ce au învins Croația, 3-2, și Muntenegru, 2-1.

Sferturile de finală eEURO 2020

România – Țările de Jos, ora 12:00
Spania – Serbia, ora 13:15
Italia – Israel, ora 14:30
Franța – Croația, ora 15:45

Semifinalele încep la ora 17:00, iar finala este programată la ora 19:15. Evoluează doi jucători din fiecare echipă, pe rând. Se cumulează golaverajul din cele două partide pentru desemnarea învingătoarei. În caz de egalitate, va avea loc un meci 3 cu regula ”golului de aur”.

Finala se va disputa în sistem cel mai bun din 5 meciuri.

Cine sunt tricolorii noștri

Adrian Urmă (Iași), 23 de ani, jucător profesionist de PES din 2017. Sub contract cu AC Milan pe care o va reprezenta în eSerie A. Locul 1 în România în calificările pentru formarea echipei naționale de e-fotbal pe PES.

Cristian Radu (București), 31 de ani. Joacă e-sports de 20 de ani. Locul 2 în Româniaa în calificările pentru formarea echipei naționale de e-fotbal pe PES.

Cine sunt adversarii din ”sferturi”

Eldridge O’Niel (Amsterdam) – jucător profesionist de PES aflat sub contract cu Manchester United.

Yos Sonneveld (Nijkerk) – jucător profesionist de PES aflat sub contract cu Celtic. Campion în Olanda în 2017.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*