Liveblog PELUZA TRICOLORĂ | Ultima oră: Condițiile meteo modifică datele partidei tricolorilor cu Norvegia! Decizii privind antrenamentul oficial, conferința de presă va fi LIVE azi de la 12

Aici trăiești zilnic alături de tricolori cele 3 meciuri pe care le dispută în doar două săptămâni! După partida din Islanda, urmează Norvegia – România (11 octombrie – Liga Națiunilor), România – Austria  (14 octombrie – Liga Națiunilor), live pe PRO TV și Radio România Actualități.

📅 10 OCTOMBRIE

⏰ 9:00

Bună dimineața din Norvegia! Ploaia care cade continuu de ceva vreme la Oslo și prognoza care indică aceleași condiții meteo până mâine în jurul prânzului au determinat o reacție din partea gazdelor norvegiene cu privire la partida Norvegia-România programată mâine la ora 19:00.

Astfel, s-a solicitat UEFA iar forul continental a decis ca antrenamentele oficiale programate azi pentru ambele echipe să fie mutate de pe Stadionul Ullevaal, unde erau programate inițial și unde se va disputa și partida, pe arena Bislett din Oslo.

Decizia a venit și în contextul faptului că pe Ullevaal s-a disputat joi semifinala barajului EURO dintre Norvegia și Serbia (1-2 după prelungiri), iar terenul nu poate rezista în condiții optime sub influența tuturor factorilor.

În concluzie, antrenamentul oficial al tricolorilor de azi rămâne la 19:00 ora României, dar pe alt stadion, în vreme ce conferința de presă la care vor participa Ianis Hagi și Mirel Rădoi a fost mutată la 12:00 ora României și rămâne la Ullevaal, pentru că facilitățile de pe Bislett nu respectă standardele UEFA și nu ar fi permis nici să împărtășim cu voi transmisiunea LIVE.

Rămânem împreună și urmărim așadar LIVE, de la 12:00, conferința lui Ianis Hagi și Mirel Rădoi aici, pe Liveblog PELUZA TRICOLORĂ, pe pagina de facebook a Echipei Naționale și pe canalul de YouTube FRF TV!

Intră și tu în www.peluzatricolora.ro și trimite mesajul tău pentru Ianis Hagi și Mirel Rădoi înaintea partidei de mâine cu Norvegia!

VEZI AICI POVESTEA PRIMELOR ZILE DE PE LIVEBLOG PELUZA TRICOLORĂ!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*