Liviu Candidatu, antrenor Atletico Alexandria: “Toate meciurile de până acum în afară de ultimul au fost grele. Obiectivul nostru este o clasare pe locurile 1-4”

liviu candidatuAtletico Alexandria a câștigat cu 41-20 ultimul joc din campionat cu CSM Botoșani și ocupă locul 4 cu 13 puncte la cinci puncte de liderul Stiința Municipal Bacău, formație care are în componență jucători din Liga Națională și unde se plătește la nivelul primei divizii. Cu toate astea, echipa noastră dacă termină pe locurile 2 sau 3 poate merge la baraj și poate promova dacă va câștiga.

Antrenorul echipei, Liviu Candidatu, a comentat evoluția jucătorilor săi de până acum pentru cititorii Teresport.

-Sunteți mulțumit de evoluția echipei de până acum?

Cu mici oscilații, da. Dacă ne uităm la rezultate, toate meciurile de până acum în afară de ultimul au fost grele. Individual luate, meciul cu Constanța și CSM București au fost grele.

-Ați mai pierdut cu Bacău și ați terminat la egalitate cu CSM București.

Cu CSM București ne așteptam să câștigăm. La anumite capitole echipa nu a funcționat așa cum ne-am dorit, în plus nu a jucat Sava Dorian și în repriza a doua, cu 20 minute înainte de final s-a accidentat și Clitea Marian. Ratările foarte multe au dus la acest rezultat. Bacăul are o echipă bună, vor promova, au jucători cu experiență cu meciuri în Liga Națională. Ne-au lipsit și cei doi în acest meci. Nu avem rezerve care să se ridice la nivelul titularilor.

-Ce obiectiv aveți?

Obiectivul este o clasare pe locurile 1-4. Este realizabil dacă suntem sănătoși și apți toți. Apoi mai este și situația materială, cu salariile la zi. În condițiile astea, obiectivul este realizabil. În sport totul este relativ.

-Cum va fi meciul cu Medgidia, echipa de pe locul 3 cu 13 puncte la fel ca Atletico?

Până la ora meciului am asigurarea că vom recupera jucătorii cu probleme medicale, iar dacă lotul va fi valid, nu vom avea probleme să ne impunem.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*