Liviu Floricel, fundaș FCM Alexandria: “De la Roșiori am plecat în fotbal, înseamnă foarte mult pentru mine, dar trebuie să îți faci datoria unde ești ca fotbalist”

floricelLiviu Floricel a fost un fotbalist emblematic pentru Sporting Roșiori iar acum joacă pentru FCM Alexandria, echipa cu care speră să promoveze în Liga 2 în acest sezon. Fundașul a acordat un scurt interviu pentru Teresport unde a prefațat derby-ul de vineri de la ora 17:00 de la Alexandria cu Sporting Roșiori din etapa cu numarul 3 a Ligii 3.

-Cum vezi meciul de vineri?

Un meci foarte dificil, se întâlnesc două echipe de tradiție din fotbalul teleormănean. Va fi un meci încins mai ales că mie mi-a plăcut Sporting Roșiori la meciul cu Petrolul. Chiar în a doua repriză cei de la Roșiori au fost peste Petrolul și cred că un egal ar fi fost echitabil.

-Ai devenit un marcator constant la Alexandria…

Majoritatea au fost din penalty și eu zic că avem jucători de valoare în atac, care depășesc adversarii și eu zic că 99 la sută au fost lovituri de pedeapsă corect acordate de arbitrii.

-Ce mai înseamnă pentru tine Sporting Roșiori?

De la Roșiori am plecat în fotbal, înseamnă foarte mult pentru mine, dar trebuie să îți faci datoria unde ești ca fotbalist.

-Ați început foarte bine campionatul?

Am avut două rezultate foarte bune după niște jocuri foarte bune și avem încredere că o să ne menținem așa cât mai mult timp posibil.

-Se poate promova mai ales că aveți doi adversari puternici cum sunt Petrolul și Voința Turnu Măgurele?

E mult până acolo. Suntem una dintre candidate. O luăm etapă cu etapă. E o serie mult mai grea ca anul trecut. Petrolul și Voința Turnu Măgurele vor promovarea. Ar fi bun locul 1 dar mai este până acolo.

 

 

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*