Lobonţ şi-a felicitat jucătorii după egalul cu FC Argeş: „Asta este strada pe care trebuie să mergem. Într-o zi vom juca aşa cum vreau”

Universitatea Cluj a terminat la egalitate, 0-0, meciul cu FC Argeş, după ce a jucat mai bine de 50 de minute cu un om mai puţin.

În 10, „studenţii” au reuşit să reziste fără prea multe probleme în faţa piteştenilor, ba chiar şi-au creat şi câteva situaţii periculoase la poarta adversă.

Antrenorul Bogdan Lobonţ a fost extrem de mulţumit la final, având doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor, care au ratat o şansă imensă de a trece pe locul 1 în clasament. Distanţa până la prima clasată a rămas, totuşi, de doar două puncte.

„Băieţii au făcut o partidă extraordinară. În 10 au demonstrat personalitate, atitudine, curaj, asta e strada pe care trebuie să mergem, e strada bună. Mai sunt meciuri de jucat, ştim ce avem de muncit şi creştem. În fiecare zi suntem conştienţi că trebuie să ne îmbunătăţim la toate capitolele. Într-o zi o să jucăm şi ceea ce vreau eu, zi de zi muncim pentru asta să devenim şi mai buni”, a spus Bogdan Lobonţ.

Antrenorul nu a comentat arbitrajul, deşi Goga a părut, pe reluări, că a fost eliminat uşor. Pe de altă parte, însă, argeşenii au avut un gol anulat în mod eronat.

„Arbitrii sunt şi ei oameni ca şi noi, toţi facem greşeli. Primul care face greşeli sunt eu. Pe Goga doar l-am îmbrăţişat atunci când a ieşit de pe teren şi atât, nu i-am spus nimic”, a mai precizat antrenorul clujenilor.

„U” va juca un meci extrem de important sâmbătă, cu Petrolul Ploieşti, în deplasare.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*