Localitatea Ocna Șugatag din Maramureș a fost “sabotată“, voit sau din greșeală? VEZI de ce…FOTO

Localitatea Ocna Șugatag din Maramureș a fost “sabotată“, voit sau din greșeală? Timp de câteva zile conducta de alimentare cu  apa a localității nu a funcționat la parametrii normali.Vezi ce s-a descoperit în conducta dintre Breb și Ocna Șugatag…

De câteva zile populația localității Ocna Șugatag din Maramureș s-a confruntat cu o situație neplăcută. Apa de la robinet curgea cu o viteză minimală și un debit care a dat peste cap viața de zi cu zi a harnicilor locuitori.

În urma investigațiilor întreprinse de  o echipă de specialiști  monitorizați de cei doi edili ai localității, s-a găsit “sursa”  care împiedica funcționalitatea la parametrii normali a instalației. Astfel, în conducta dintre localitățile Breb și Ocna Șugatag s-au descoperit obiecte îndesate: o sticlă plina cu apă,o bucată de piatră și  câteva sticle din plastic tăiate și mototolite.

Conform unei postări de pe facebook , nu se știe dacă  ar fi o acțiune voită de sabotaj sau , poate e altceva. Cercetările continuă în acest caz :

Timp de câteva zile alimentarea cu apă a comunei nu a fost în parametrii normali.Cei doi edili din cadrul primăriei împreună cu o echipă formată din 8 muncitori au luat la pas perimetrul conductei dintre localitățile Breb-Ocna Șugatag.

În urma intervenției, echipa a descoperit în interiorul conductei o sticlă plină cu apă, cu capacul pus și o bucată de piatra,obiecte care sub nici o formă nu puteau proveni de la locul de captare a apei. De asemenea au mai fost scoase din interiorul conductei câteva sticle din plastic,care au fost tăiate și mototolite exact cât să intre în conductă,(au fost aceste obiecte introduse intenționat în conducta de alimentare cu apa a comunei? Se vor face cercetări în acest sens

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*