Locul 6 pe ţară pentru baschetbalistele de la Valbon, la categoria U12

Junioarele de la Valbon Arad au avut o comportare meritorie la Campionatul Naţional de baschet de la Costinești, rezervat categoriei U12.

Jucătoarele coordonate de antrenorii Valeria şi Cristi Bondor au disputat nouă meciuri, din care au reuşit să câştige două, cel mai important pentru locurile 5-8, 42-31 cu CSS Sfântu Gheorghe. În partida pentru locurile 5-6, Valbon a cedat cu 25-16 în faţa celor de la ACS NBS Cluj-Napoca.

Titlul le-a revenit celor de la ACS Dan Dacian Bucureşti, învingătoare cu 32-9 în finala cu Olimpia Bucureşti, iar bronzul a fost adjudecat de ACS Glaudius Târgu Mureş, 28-27 cu ACS Smart Basketball Cluj-Napoca.

Cealată victorie arădeană a fost consemnată în faţa celor de la CSS Botoşani, 22-4. Fetele au fost încurajate pe litoral şi de părinţi, cei care le-au fost alături încă de la primii paşi în sportul cu mingea la coş. Lotul celor de la Valbon a fost format din: Thara Cohan, Daria Spinean, Blanca Valea, Damaris Talpoş, Erika Telegdi, Maria Iazbinski, Cristina Bermel, Eva Roman, Oana Treitli, Teodora Pantea și Riana Stepan.

Micile baschetbaliste arădene vor participa anul viitor la Campionatul Naţional Under 13.

 

0
0

Articolul Locul 6 pe ţară pentru baschetbalistele de la Valbon, la categoria U12 apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*