Locul II în clasamentul Divizie D, adjudecat cu o victorie în deplasare

Fotbaliștii de la CSM Lugoj s-au întors cu o victorie din deplasarea de la sfârșitul săptămânii trecute, când a fost programată etapa a opta, în cadrul Divizie D la fotbal.
Formația antrenată de profesorul Dafin Danciu și antrenorul jucător Lucian Stoica a trecut sâmbătă, 11 septembrie, fără probleme de gazdele de la CS Sînandrei-Carani, punctând de trei ori pe tabela de marcaj, după ce la pauză a avut un avantaj de două goluri.

Scorul final a fost 3-0, iar lugojenii au urcat și un loc în clasament, situându-se după această etapă pe poziția a doua, la doar cinci puncte de liderul Phoenix Buziaș, care are 24 de puncte.

Cel care a deschis scorul a fost Filip Lacatoș, în minutul 35.

Peste alte cinci minute Alexandru Maier a majorat rezultatul partidei la 2-0 pentru CSM Lugoj, după un penalty acordat de arbitrul întâlnirii venit din Timișoara.

În partea a doua a jocului, lugojenii s-au relaxat și au mai marcat abia cu două minute înainte de expirarea timpului regulamentar, prin Claudiu Ardelean.

“Echipa adversă nu ne-a pus probleme în fața porții. Sunt, însă, nemulțumit de atitudinea din teren a unora dintre jucătorii noștri, în partea a doua a meciului. Vom încerca să schimbăm unele lucruri pentru viitor, iar ei să înțeleagă că nu se poate continua așa și sper să nu mai avem o astfel de situație în partidele care urmează”, a precizat antrenorul Lucian Stoica.

Pentru CSM Lugoj au jucat Cristian Toma în poartă, iar pe teren Dorian Predescu, Miroslav Radak, Claudiu Ardelean, Claudiu Roșie, Robert Ardelean, Denis Secoșan, Alex Maier, Ilyassou (din Burkina Faso), Filip Lacatoș, Andrei Cărăbaș.

Au făcut schimbările Petre Anișoreac în locul lui Robert Ardelean, Giani Mihoc în locul lui Claudiu Roșie, Popovici în locul lui Dorian Predescu, Mihai Pop în locul lui Andrei Cărăbaș și Cristian Murariu în  locul lui Ilyassou.

În următoarea partidă CSM Lugoj va întâlni pe teren propriu, în cadrul etapei a noua, pe Voința Mașloc.

Jocul este programat sâmbătă, 18 septembrie, de la 11.Cei de la Mașloc ocupă poziția a 17-a (din 20 de echipe), având doar patru puncte.

În ultima partidă formația de lângă Timișoara a pierdut cu 3-2 acasă, în fața celor de la Unirea Sânnicolau Mare.

Articolul Locul II în clasamentul Divizie D, adjudecat cu o victorie în deplasare apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*