Locuri de muncă la recoltat de zmeură, în Portugalia

N. D.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, că EURES România oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia (Campania 2018) pentru muncă sezonieră în agricultură, la recoltarea zmeurei.
Durata contractului este de aproximativ 3 luni, iar timpul de lucru va fi de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare, data estimată de angajare fiind sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018. Sunt căutate persoane apte pentru muncă la câmp, un avantaj fiind în cazul persoanelor cu experiență în agricultură, în sere sau în recoltarea zmeurei. Angajatorul va asigura cazare contra cost 2 euro/zi, acesta urmând să achite şi transportul către Portugalia, care va fi dedus din primele salarii. Salariul oferit va fi între 603 – 1.053 de euro/brut/lună (5 zile lucrătoare, două zile libere prin rotaţie).
“Persoanele cu domiciliul în județul Prahova, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES, Cristiana Opriţă, din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova, telefon 0244/577380, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate”, a anunţat AJOFM Prahova. Înscrierea în baza de date pentru muncă în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: copie CI/BI; adeverinţă medicală (apt pentru muncă în străinătate); CV EUROPASS în limba română. S-a menţionat că va constitui un avantaj dacă persoanele interesate au cunoştinţe de bază în limba engleză/spaniolă/portugheză, dar nu este o cerință obligatorie. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31.12.2017.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*