Lovitura de teatru! Alegerile pentru sefia AJF Ilfov se amana!

Adunarea Generala pentru alegeri la Asociatia Judeteana de Fotbal Ilfov era programata pentru data de 05 Mai 2021 in urma unei decizii a Comitetului Executiv care a ratificat solicitarea majoritatii cluburilor.

Lovitura de teatru a venit in aceasta seara cand la sediul AJF Ilfov au ajuns doua adrese care interziceau organizarea adunarilor pe timp de pandemie.
Cele doua adrese care cereau expres respectarea legislatiei pe timp de pandemie, au fost emise de Sectia de Politie 26 si de Jandarmeria Bucuresti.

Directia de Sanatate Publica Bucuresti pare sa nu fi raspuns inca in aceasta privinta.

In consecinta, asa cum reiese si din comunicatul AJF Ilfov, Adunarea Generala pentru alegeri a fost amanata pentru o data ulterioara.

Comunicat AJF Ilfov

“In urma adreselor sosite de la Sectia de Politie nr 26 si Jandarmeria Bucuresti, si in lipsa unui raspuns la solicitarea inaintata catre DSP Bucuresti, Comitetul Executiv al AJF Ilfov hotaraste amanarea Adunarii Generale Extraordinare din data de 05.05.2021, datorita faptului ca sunt interzise adunari in spatii inchise. Amanarea Adunarii Generale Extraordinare va fi programata la o data ulterioara”

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*