Lovitura de teatru în PMP Maramureș. Lucian Morar președintele partidului își va da demisia din toate funcțiile politice?

Din informațiile noastre Lucian Morar președintele PMP Maramureș își va da demisia din toate funcțiile politice, anunț pe care îl va face în cadrul Congresului Extraordinar din 16 iunie 2018 .

Lucian Morar , proaspătul președinte a formațiunii politice PMP Maramureș cea mai tare organizatie județeană , ales cu un procent de 100 %, își va da demisia din toate funcțiile de partid. Peste 750 de delegați l-au votat în unanimitate la Conferința Județeană  din  data de 26 mai  2018, la alegeri fiind prezent pentru a-l susține și președintele Băsescu.

Conform surselor noastre, sâmbătă în cadrul Congresului Extraordinar al PMP, Lucian Morar își va înainta demisia din toate funcțiile pe care le ocupă, la nivel de partid. Lucian Morar este în prezent  primarul orașului Ulmeni și  a ocupat funcția de vicepreședinte al CJ Maramureș.

Maramures Jurnal a dorit să ia legătura cu Lucian Morar însă a fost de negăsit, pentru a ne confirma informația, el având telefon închis.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*