LPF-ul și televiziunile au schimbat din pix ora de începere a meciului UTA – FC Argeș! Vezi când se va auzi primul fluier sâmbătă!

Echipa fanion a Aradului trebuie să-și regândească puțin programul pentru ziua de sâmbătă, când va intra pe teren contra celor de la FC Argeș, în cadrul etapei a 18-a a Ligii 1. LPF-ul și televiziunile au schimbat din pix ora de începere a meciului, de la 14,45, la 16,30! La prima vedere motivul e legat de amânarea partidei pe care CSM Bucureşti trebuia să îl joace de la ora 17, în deplasare, cu echipa Rostov pe Don, în etapa a 12-a a Grupei A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Rusoaicele au cazuri de COVID și…de vină sunt utiștii și argeșenii, care și-au făcut un program, iar acum trebuie să-l schimbe.

Așadar, sâmbătă, „roș-albii” intră pe arena „Francisc Neuman” contra „alb-violeților” lui Ianovschi cu aproape două ore mai târziu, la temperaturi, probabil, mai mici și cu nocturna funcționând la capacitate maximă. Celelalte confruntări ale zilei, Sepsi – Astra și CS U Craiova – Viitorul se dispută conform programării inițiale, adică de la ora 12,30, respectiv 21!

0
0

Articolul LPF-ul și televiziunile au schimbat din pix ora de începere a meciului UTA – FC Argeș! Vezi când se va auzi primul fluier sâmbătă! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*