LPS Banatul, 100% în Zona 7. Rezultate, marcatori, cei mai buni jucători + declarații Petcu și golgheterul Alex Asurdoaie. FOTO

Clubul organizator al Zonei 7 în Interliga de Iarnă – ”Trofeul Gheorghe Ola”, LPS Banatul Timișoara, a obținut alte două categorice succese la zero și marți 3 decembrie, în cea de-a doua și ultima zi a turneului desfășurat la Giroc, calificându-se în faza finală a tradiționalei competiții de sală din sezonul rece, rezervată în această ediție categoriei de vârstă 2010. 

Puțin diferit față de ziua inaugurală, pe lângă cei de la LPS Banatul au mai câștigat tot de două ori și reprezentanții celor din Arad, iar un meci a fost adjudecat de ACS MF Hunedoara, în cele din urmă cu două succese la încheierea turneului.

ACS Viitorul Arad ACS Optimum Alba Iulia 3-1 (0-1).

Au marcat: Rareş Sârb (min. 6), Radu Porgov (min. 55) și Alexandru Şulea (min. 58), respectiv David Ponoran (min. 42).

LPS Banatul TimişoaraClubul Sportiv Muncitoresc Reşiţa 10-0 (5-0).

Liderul n-a cruțat ultima clasată, cele 10 goluri în ”porții” egale pe reprize fiind marcate pentru timişoreni de Ovidiu Merai (min. 6), Bogdan Dima (min. 15, 34 și 35), Alex Asurdoaie (min. 17, 24 și 55), Raul Matei (min. 27), Răzvan Lupşescu (min. 53) și Petru Petcu (min. 58).

ACS MF Hunedoara – ACS Optimum Alba Iulia 6-1 (4-1).

Damian Coldea a egalat în minutul 14 iar Iosif Bratu a mai înscris cinci goluri pentru hunedoreni, în minutele 16, 23, 29, 46 și 57, după ce David Ponoran deschidea scorul în minutul 4 pentru cei din Cetatea Marii Uniri. ”Galbenii” Hunedoarei au văzut primele două cartonaşe galbene, adresate lui Bratu şi Mateescu. Iar nici cei doi antrenori nu au scăpat de avertismente din partea arbitrilor.

ACS Viitorul Arad – CSM Reşiţa 2-0 (0-0). 

Nici în ultimul lor meci copiii din ”pepiniera” divizionarei B nu au izbutit mai mult, încă o înfrângere, fără nici un punct… Au înscris Denis Tănase (min. 38) şi Radu Iorgov (min. 56).

LPS Banatul – ACS MF Hunedoara 6-0 (0-0).

Hunedorenii au rezistat o repriză, ca apoi să piardă la scor. Au marcat: Alex Asurdoaie (min. 35), Petru Petcu (min. 37) – cel mai frumos gol al turneului, Eduard Simu (min. 46), Raul Matei (min. 47 și 52) și Patrick Budescu (min. 54).

Timișorenii au încins hora bucuriei, micuților hunedoreni le-au dat lacrimile, dar și din înfrângeri înveți. Ai pierdut? Continuă!

Şi în acest meci învinşii au cules patru cartonaşe galbene, cele mai multe recepționate în acest turneu. Iar cu acest succes clar, gazda LPS s-a calificat invincibilă, cu 12 puncte și 33 de goluri marcate, unul singur fiind primit în meciul disputat cu arădenii, din partea lui Alex Şulea, recompensat cu o diplomă din partea organizatorilor, decernată de internaționalul român Dorin Rotariu, invitat împreună cu Iosif Rotariu la festivitatea de premiere.

La care au participat toate echipele, la decernarea medaliilor participând și Romeo Malac (presedinte al AJF Timiş) respectiv Călin Rosenblum, diriguitor din partea grupării organizatoare a turneului Zonei 7 în ”Trofeul Gheorghe Ola”, LPS Banatul Timişoara.

Urmată în clasamentul final, pe locul doi, de ACS Viitorul Arad, cu 9 puncte, iar pe locul trei de ACS MF Hunedoara cu 6 puncte, penultima fiind ACS Optimum Alba Iulia, cu 3 puncte. Clubul Sportiv Muncitoresc Reşiţa a încheiat pe ultima poziție.

În plan individual, cel mai bun portar a fost desemnat Alexandru Popescu (LPS Banatul Timişoara), iar cel mai tehnic jucător, Raul Matei (LPS Banatul), golgheter al turneului fiind Alexandru Asurdoaie, cu 11 goluri. De remarcat că au fost doi jucători care au marcat câte cinci goluri într-un meci, și anume Alex Asurdoaie în poarta celor de la ACS Viitorul Arad, şi Iosif Bratu (ACS MF Hunedoara) în poarta celor de la Alba Iulia.

La cald…

Cristian Petcu (antrenor LPS Banatul):

– Invincibilitate la acest turneu, cu maximum de puncte, 33 de goluri marcate şi unul primit… ”Era previzibil acest succes, băieţii au crescut de la meci la meci în ultima vreme, s-au pregătit cu maximă seriozitate, au participat la diferite turnee. Unele chiar le-am şi câştigat sau ne-am clasat pe podium, iar astăzi mă bucură foarte mult această calificare la turneul final! Ne dorim să ajungem cât mai sus şi cel mai important este să ajungă ei mai sus, spre marea performanţă! Și sper să ajungă până la un nivel internaţional”.

– Am fost impresionat de jucătorii cu numerele 11, 10 şi portarul Dumneavoastră… Da, este vorba despre golgheterul Alex şi Matei, sunt foarte talentaţi, mai sunt şi alţii, dar ei chiar au iesit în evidenţă. Iar portarul munceşte foarte mult şi se pregăteşte cu fostul portar de la Poli, Frunză, care este foarte exigent. Și sunt sigur că rezultatele vor apărea!”

– Să fie orizonturile unei noi generaţii? Da, este o generaţie deosebită, cu foarte multă calitate. Provin din familii cu mare caracter, învaţă bine, şi cu această ocazie doresc să le mulţumesc părinţilor, conducerii LPS Banatul, care ne acordă tot sprijinul spre marea performanţă!”

– Aţi ales această sală de sport din Giroc… Este o sală cochetă, avem toate condiţiile aici, are tribună, are tot ce vrei, şi le mulţumesc celor de la Primăria Giroc pentru condiţiile pe care ni le-au asigurat!”

Alexandru Asurdoaie, golgheter al turneului, ne-a destăinuit cu firești emoții că ”mă simt bine că am reuşit să fiu jucătorul cu cele mai multe goluri marcate şi să fiu golgheter, cred că am unsprezece. Sunt foarte bucuros! Îmi place că am ajutat echipa, să câştigăm toate meciurile, şi încă la scoruri mari. Cu ajutorul colegilor am reuşit să dau goluri şi le mulţumesc foarte mult. Vreau să dau goluri şi la Bucureşti, unde vom merge! Dar trebuie să facem mult antrenament şi să ascultăm de antrenorii noştri”.

Fotografii de Iosif Canea

 

The post LPS Banatul, 100% în Zona 7. Rezultate, marcatori, cei mai buni jucători + declarații Petcu și golgheterul Alex Asurdoaie. FOTO appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*