Luceafărul Cluj a făcut senzație în Germania și a câștigat turneul la care au participat 70 de echipe: ”Au rămas surprinși”

Academia de fotbal Luceafărul Cluj a câștigat, prin grupa 2007, unul dintre cele mai puternice turnee la care a participat clubul roș-albastru în acest an.

Micii jucători clujeni s-au impus într-o competiție ce s-a desfășurat la Dortmund, Luceafărul pierzând un meci în grupe, cu Schalke 04, câștigând celelalte 11 partide ale turneului organizat după un sistem inedit.

În marea finală, românii s-au impus cu 2-1 în fața echipei germane Bayer 05 Uerdingen, câștigând turneul spre mirarea organizatorilor.

”Au rămas surprinși de ce copii talentați avem. A fost cel mai greu turneu. Și în Cehia a fost greu, dar aici au fost foarte multe echipe de prima ligă din Germania, cu centre de copii în care se investesc milioane de euro. Dar am apărut noi…”, este mândru președintele Luceafărului, Marius Stan.

La turneul de la Dortumnd au participat, printre altele, echipele cluburilor Schalke 04, RB Leipzig, VfB Stuttgart, VfL Bochum sau Bayer Leverkusen.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*