Luceafărul Cluj are doi jucători convocaţi la naţionala de minifotbal a României. “Tricolorii” vor participa la Campionatul Mondial din Tunisia

foto: facebook/LigaSportTimeArena

Câştigarea Cupei României şi ajungerea până în sferturile de finală ale Ligii Campionilor au adus două convocări pentru jucătorii Luceafărului Cluj în naţionala României de minifotbal.

Cosmin Crăciun şi Marian Ionuţ sunt cei doi “luceferi” care vor face parte din lotul „tricolor” la Campionatul Mondial din Tunisia, competiţie care se va desfăşura în perioada 6-15 octombrie, la Nabeul.

România, de şase ori campioană europeană, va bifa al doilea Campionat Mondial din istorie, după ce în urmă cu doi ani, în SUA, a cucerit medaliile de bronz. “Tricolorii” se află în grupa D a competiţiei din Tunisia, alături de Kazahstan, Coasta de Fildeş şi Guatemala. România va disputa primul joc sâmbătă, 7 octombrie, împotriva Kazahstanului, în 8 octombrie va juca cu Guatemala şi, după o zi de pauză, va întâlni şi Coasta de Fildeş.

Luceafărul Cluj a câştigat atât Cupa României, cât şi campionatul în Liga SportTimeArena Floreşti, competiţie afiliată Federaţiei Române de Minifotbal.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*