Luceafărul Cluj s-a oprit în sferturile Ligii Campionilor. Românii au ajuns între cele mai bune opt echipe din Europa

Luceafărul Cluj a câştigat, duminică dimineaţa, meciul din optimile de finală ale Ligii Campionilor, însă două ore mai târziu a fost învinsă în sferturile competiţiei desfăşurate în Slovenia.

Câştigătoarea Cupei României a trecut de ungurii de la Iron Team cu 2-1, prin golurile marcate de Crăciun şi Danciu, românii conducând cu 2-0.

În sferturi, însă, scenariul a fost complet invers, adversarii Luceafărului, bosniacii de la Ecos, câştigând cu 2-1. Golul lui Vasile Pop doar a stabilit scorul final în această partidă, Luceafărul părăsind turneul din Slovenia cu mulţumirea că face parte dintre cele mai bune opt echipe ale Europei la minifotbal.

În cursa pentru marele trofeu au mai rămas, însă, două echipe din România, Juventus Sibiu şi Glissando Timişoara, care pot juca finala între ele dacă trec de penultimul act, toate partidele urmând să se dispute astăzi.

“Am pierdut, dar mincinos. Arbitrii i-au ajutat puţin pe adversari, am ratat şi noi pe final. Oricum, am realizat o performanţă senzaţională. Nimeni nu ne dădea şanse să ieşim din grupe, dar am făcut surpriza”, Daniel Moldovan, Luceafărul Cluj

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*