Lucian Balasoiu, antrenor Seaca:”Victoria cu Tiganesti este pentru moral si daca nu mai legam alte victorii, ne va fi foarte greu”

X_vitanesti_seacaJucatorii de la Seaca au inceput mai greu campionatul dar etapa aceasta desfasurata sambata, cea cu numarul trei, a fost cu noroc pentru jucatorii pregatiti de Lucian Balasoiu, noul antrenor al echipei.

Acestia au facut un joc bun si au castigat la Unirea Tiganesti iar dupa trei etape sunt pe locul 10 in clasament.  Lucian Balasoiu a comentat pentru Teresport evolutia jucatorilor sai:

„A fost o victorie meritata de jucatorii mei. Adversarii au fost destul de buni. Noi am inceput bine jocul. Si ei au ratat la scorul de 1-1. Au avut doua ocazii de a marca. In minutul 60 am marcat noi. Apoi ne-am aparat bine si am mai avut cateva contratacuri prin care puteam marca”, ne-a spus tehnicianul care ne-a mai dezvaluit problemele prin care a trecut echipa sa in ultimele luni: „Cu o saptamana inainte de inceputul campionatului mai aveam in lot trei jucatori dintre care unul suferise o interventie chirugicala, este vorba de Toma Viorel. In plus mai erau Scurtu si Tene. Echipa era nepregatita fizic. Cu Tiganesti au revenit Iancu George, un portar foarte bun, si Linca Florin, un atacant, ambii mai jucasera la noi in trecut. Apoi l-am mai luat pe Chivu si a revenit Toma Viorel. Cu Orbeasca am fost nepregatiti. Unii jucatori au fost influentati sa plece. Obiectivul este salvarea de la retrogadare. Victoria cu Tiganesti este pentru moral si daca nu mai legam alte victorii, ne va fi foarte greu. Incercam acum sa mai semnam cu jucatori liberi de contract. Incepand de saptmana asa noul director tehnic este Sandu Cornea”, ne-a spus Lucian Balasoiu.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*