Lucian Morar : Am rectificat azi bugetul local cu suma de 1 milion de lei. Podul nu este doar al lui Morar. Podul este pentru toți.!

Lucian Morar : Am rectificat azi bugetul local cu suma de 1 milion de lei. Podul nu este doar al lui Morar. Podul este pentru toți.!

Podul din Ulmeni este subiectul cu care Lucian Morar a fost criticat, blamat, ironizat și condamnat moral.

Soluțiile vin întotdeauna. Azi, s-au alocat bani din buget, soluția tehnică pentru finalizarea proiectului  a venit. Lucian Morar luptă până la capăt.

“Banii sunt destinați traversării podului. Am semnat deja contractul de închiriere pentru două macarale de mare tonaj. Prima va sosi în jurul datei de 20 septembrie.

Soluția tehnică pentru procedură a fost dată de proiectant. Sumele sunt necesare a fi alocate pentru că în proiectul inițial nu au fost cuprinși bani pentru traversare, proiectantul sperând că podul va putea fi rulat prin împingere.

Chiar daca azi am alocat banii din buget, aceștia vor fi acoperiti de la Guvern și CJ. Alocările vor intra în rectificare în următoarele zile.

Regret că domnii consilieri Dacian Sas și Covaciu Gheorghe au ales să se abțină de la votul de azi. Podul nu este doar al lui Morar. Podul este pentru toți. Știu că mulți ar dori ca el să nu se termine niciodată! Este o gândire primitivă. Sper să ne ajute Dumnezeu să facem cu bine traversarea în această toamnă.” a menționat primarul Lucian Morar , președinte PMP Maramureș.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*