Lucian Sănmărtean: „Uitându-mă acum la Alibec revăd situația în care am fost eu”

Situația lui Denis Alibec nu pare să se îmbunătățească, dar fotbalistul FCSB-ului primește sprijin din partea lui Lucian Sănmărtean.

Mijlocașul de la FC Voluntari a comparat situația lui Alibec cu cea prin care a trecut el și este înțelegător cu fotbalistul în vârstă de 27 de ani.

„Singurul regret din cariera mea este episodul Panathinaikos. După un an de zile, când lucrurile mergeau conform așteptărilor, am avut câteva ieșiri așa, gen Alibec. Ieșiri în decor, ușor răsfățat… Cred că și Denis este în aceeași situație. Sunt foarte bun, de ce nu joc? Și atunci nu vedeam dincolo… În fotbal se întâmplă tot felul de lucruri. Fiind răsfățat și agitat am reacționat exact cum nu trebuia.

Poate dacă aveam și eu pe cineva în spate care să mă instruiască, așa cum sunt eu acum în spatele acestor copii de la Voluntari, cărora le spun în fiecare zi cum să se antreneze, poate nu luam deciziile de atunci de a pleca și poate traseul meu era altul. Poate ajungeam mai sus.

Uitându-mă acum la Alibec revăd situația în care am fost eu. Denis este un tip conștient de calitățile lui, știe că orice echipă se poate învârti în jurul calităților lui. Alibec este un tip răsfățat de viață și de soartă. I s-au dat extrem de multe calități.

Sigur, acum nu-i dau eu sfaturi lui Alibec, pentru că nu sunt în măsură să fac asta, nu știu ce se întâmplă acolo în vestiar, ce discuții au ei. Ideea este că trebuie să se antreneze și să joace”, a declarat Sănmărtean, potrivit Digi Sport.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*