Luciano și Premiere merg braț la braț în optimile Supercupei României la minifotbal!

Echipele arădene de minifotbal își continuă parcursul la Supercupa României de la Oradea. În  această dimineață, atât Luciano, cât și FC Premiere și-au câștigat partidele din cadrul 16-imilor de finală și joacă deseară pentru accesul în sferturi.

Primii au intrat pe teren băieții lui Lucian Hrincu, contra bucureștenilor de la Om la Om. După 2-2 în timpul regulamentar de joc, goluri reușite pentru arădeni de S. Popa și Iovu, Luciano s-a impus la loviturile de departajare cu 5-4 și vor evolua în optimi contra ploieștenilor de la Chedra Tax.

În schimb, FC Premiere nu a avut nicio emoție în fața echipei La Boltă Alba Iulia, pe care a învins-o cu un rotund 6-1. Suslak (2), Pirtea, Burlă, Ciornei și Vasilca au fost marcatorii trupei lui Radu Anca. Pentru un loc în sferturi, „alb-negrii” trebuie să treacă de Pro Fotbal Sibiu tot în această seară, începând cu ora 19,20, când – de altfel – joacă și Luciano pe un alt teren al Bazei Tineretului.

0
0

Articolul Luciano și Premiere merg braț la braț în optimile Supercupei României la minifotbal! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*