Lucrări întârziate la blocurile ANL din Lugoj! Tinerii trebuie să mai aştepte

Repartizarea noilor blocuri ANL, din Aleea Țesători, așteptată de mulți lugojeni, este condiționată în continuare de desfășurarea lucrărilor la instalarea utilităților, precum racordul la gaze și electricitate.
Lucrările se desfășoară într-un ritm destul de lent, astfel că abia în luna iunie este preconizată mutarea noilor locatari.

“În această săptămână se finalizează instalația de gaz pe interior, branșamentul până la blocuri a fost realizat și urmează punerea în funcțiune a centralelor termice de către constructor. Trebuie făcută apoi verificarea instalației de încălzire și alimentare cu gaze, precum și montarea contoarele electrice. Neconformitățile la partea de amenajări interioare au fost remediate și estimăm că în circa două luni apartamentele vor putea fi repartizate solicitanților”, a precizat Bogdan Blidariu, viceprimarul Lugojului.

Cele două blocuri de trei etaje cu 60 de apartamente, cu două camere au fost finalizate în urmă cu un an și jumătate și de atunci au rămas goale, din cauza sincopelor în cazul lucrărilor la racordurile pentru utilități.

Articolul Lucrări întârziate la blocurile ANL din Lugoj! Tinerii trebuie să mai aştepte apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*