Lugojenii, buni de plată pentru apa meteorică! Canalizarea de pe Strada Cloșca refulează la fiecare ploaie mai serioasă

Locuitorii de pe strada Cloșca din Lugoj critică lipsa de reacție și preocupare a administrației locale pentru refacerea sistemului de canalizare, care la fel ca în alte părți ale orașului devine nefuncțional când plouă mai serios.
Nenumăratele sesizări către primărie s-au lovit de nepăsare și dezinteres total față de această problemă.

“Nu ne-a luat nimeni în sea­mă sesizările depuse despre proasta funcționare a cana­li­zării. Nu știm la cine să mai apelăm. Pe nimeni nu in­­teresează. Când preci­pi­ta­țiile sunt în cantități mai importante o porțiune mare din stradă este acoperită total de apă, intră chiar și în curțile și grădinile mai multor case. Câți ani mai trebuie să supor­tăm această situație? De ce plătim mereu apa de ploaie și canalul nu funcțio­nea­ză? Măresc prețul în fie­care an și noi rămâne să ne descur­căm cum putem. Parcă trăim într-un coșmar, când se a­nun­ță ploi puternice. Am fost nevoiți să ne cumpărăm și pompe”, a spus Mihai Ioniță.

Articolul Lugojenii, buni de plată pentru apa meteorică! Canalizarea de pe Strada Cloșca refulează la fiecare ploaie mai serioasă apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*