Lugojenii, nemulțumiți de starea drumurilor din municipiu

Starea drumurilor din municipiu, mai ales pe arterele principale este de la o zi la alta tot mai deplorabilă, din cauza gropilor din asfalt. Nemulțumirile șoferilor față de această situație, care se repetă în fiecare an, se înmulțesc pe zi ce trece.
Toată lumea așteaptă începerea lucrărilor de reparații, poate de data asta, mai de calitate. Inițial, startul plombărilor a fost anunțat de noua administrație locală după mijlocul lunii aprilie, când este preconizată votarea bugetului local.

De curând, au apărut în spațiul public informații că lucrările ar porni în perioada următoare.

“Este dezastru. Nimic nu s-a schimbat. Tot așa se face în fiecare an. Ba că nu-i buget, ba că e frig, reparăm la vară și până atunci ne distrugem mașinile pentru care cheltuim o grămadă de bani. Luna trecută, primarul a spus că nu se poate asfalta până după 15 aprilie, acum, cică, începe mai repede să nu-l mai înjure lumea pe facebook. Drumurile sunt prioritare oriunde, numai la noi ba se face, ba nu se face. Cred că ar fi cazul să ne mișcăm și noi mai cu talent. Haideți domnilor, odată! Măcar drumurile să fie cât de cât, dacă altceva nu se poate”, a spus Ion Molnicescu, un șofer lugojean.

Municipalitatea a atribuit deja, prin licitație lucrările de plombare Societății de Drumuri Municipale din Timișoara, care are cea mai modernă stație de asfalt din vestul țării și ar putea începe în avans să lucreze, odată cu încălzirea vremii.

Rămâne de văzut dacă va fi sau nu așa. Intervențiile sunt programate pe o suprafață de circa 5000 de metri pătrați și ar trebui efectuate în cel mult două luni.

Primăria a mai încercat la începutul anului să acopere gropile cu mixtură la rece, dar soluția s-a dovedit a fi nepotrivită, gropile reapărând la scurt timp.

Articolul Lugojenii, nemulțumiți de starea drumurilor din municipiu apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*