Lui Antal nu i-a ieșit cu Kolubara, dar ia la țintă Rapidul: „Important este că am făcut un antrenament bun și am avut ocazii, vrem să aducem puncte din următorul meci!”

Fără internaționalii săi, Laszlo Balint a încercat să alcătuiască contra sârbilor de la Kolubara Lazarevac o formulă de joc utistă cât mai apropiată de cea care va întâlni Rapidul peste o săptămână, în cadrul rundei a treia a Ligii 1 la fotbal. Liviu Antal, autorul pasei de la golul de trei puncte de la Mediaș, s-a numărat printre titulari, dar nu a reușit mare lucru aseară. Ocazii a avut la două assisturi excelente ale lui Dangubic, dar de fiecare dată a greșit preluarea și a fost anticipat de fundașii adverși.

Până la urmă, rezultatul de 0-0 are mai puțină importanță. „A fost ca un meci oficial, contra unei echipe bune, agresivă, comparabilă cu Rapidul. Așadar, era important să facem un antrenament bun în fața unui astfel de adversar și am reușit. Cât despre situațiiel mele sau ale noastre de gol, indiferent de meci, că este amical sau oficial, trebuid să fim concentrați 100%. Dar, sunt momente în joc când realizezi maximum și momente în care nu-ți prea ies lucrurile, cum s-a întâmplat și astăzi. Până la urmă, este important că echipa a ajuns să aibă ocazii și din nou am reușit să nu luăm gol. Una peste alta, ca organizare și determinare am făcut un meci și un antrenament bun”, a spus Antal la finalul disputei cu sârbii de la Lazarevac.

Chiar dacă spectatorii nu au recreat atmosfera de la meciurile oficiale, mijlocașul lui Balint i-a apreciat pe cei 3000 de arădeni veniți la amicalul de aseară. „A fost un public numeros pentru un amical, cred că trebuie să fim bucuroși că avem atâția suporteri alături de noi și când nu jucăm pe puncte. Apoi, mai sunt doar câteva zile pânâ când vom juca cu Rapidul și stadionul va lua din nou foc, cum s-ar spune”, a adăugat Antal.

Ca fost campion al României cu Oțelul și golgheter al Ligii 1 în tricoul Vasluiului, Liviu Antal are destule amintiri frumoase din meciurile cu Rapidul. Mai rămâne de văzut dacă va și primi minute din partea lui Laszlo Balint săptămâna viitoare. „Tot timpul concurența pe posturi aduce beneficii, probabil cel care își dorește mai mult și va avea realizări mai multe la antrenamente va juca. Personal, am evoluat în destule meciuri contra celor de la Rapid, am și înscris goluri împotriva lor, dar nu mai contează trecutul. Este important acum să ne focusăm pe prezent, să facem un meci bun și să aducem puncte, ăsta este obiectivul nostru”, a încheiat „optarul” utist.

La finalul disputei cu Kolubara, Antal s-a întreținut minute bune cu jucătorii sârbilor, Nikola Vasiljevic, cu care a fost coleg la Pandurii și Nemanja Nikolic, cu care a împărțit vestiarul la Hapoel Tel Aviv.

0
0

Articolul Lui Antal nu i-a ieșit cu Kolubara, dar ia la țintă Rapidul: „Important este că am făcut un antrenament bun și am avut ocazii, vrem să aducem puncte din următorul meci!” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*